Kurser

KURSER MED BIRITA

Hvordan er undervisningen?

Min stil er levende, erfaringsbaseret og involverende.  Jeg har afholdt, organiseret og ledt utrolig mange forskellige kurser, processer og tiltag igennem mindst 20 år.

Vaksas kurser og retreats i selvudvikling, mindfulness og meditation er omhyggeligt planlagte og følger alle det flow, som skabes i samspil med de deltagere, der er former kurset. Der er en klar kursusramme med tider, tema, træning og undervisning.

Vandmærket er at skabe mest mulig flow, energi og dermed læring i hele kursusforløbet – en enhed og sammenhæng – og her kommer erfaringen i og evnen for at lytte, mærke og arbejde med gruppe-energi ind. Det er som en symfoni, hvor alle toner og noder spiller sammen i en helhed.

Et undervisningseksempel: Er der ikke er aftale om andet, er der som regel kropslig energi-bevægelse vævet ind med passende musik til – enten ude i naturen eller inde på gulv/måtter, energitræning og fælles/individuelle øvelser på mine kurser/workshops. Skiftene mellem bevægelse, undervisning, øvelser, deling og træning i naturen, samt fri pause/jeg-tid er i flow med helheden, så energien kan høstes på bedst mulige vis.

Stilen er afslappet ‘nede-på-jorden’ og altid erfaringsbaseret. Eksempler for afholdte kurser er: Mindfulness på arbejdspladsen, meditation, kvindegrupper, det urkvindelige, hjertefølelser, energi kærlighed, samt en række retræter på Færøerne og i Danmark i samarbejde med Henrik Krag.

Inden Vaksa har jeg ledt og været ansvarlig for rigtig mange projekter, processer, lederdage, teamdage, konferencer, workshops, medarbejderdage samt en række kurser f.eks i projektledelse, HR, grafisk facilitering, kommunikation, innovation, specialfaglig viden og bæredygtighed – bl.a temadage med Steen Hildebrandt om Verdensmålene. Jeg har selv undervist i bl.a. projektledelse, teamledelse og mindfulness på arbejdspladsen.

FÆLLES KURSER

Birita og Henrik arbejder sammen om parkurser, temadage, tantrakurser, meditation og retræter.

 

Book kursus, foredrag eller workshop ved at skrive til info@vaksa.fo

eller se vores kalender og læs mere om vores kurser og retreats her