Kurser

KURSER MED BIRITA

Hvordan er dine kurser?

Birita: – Min stil er levende, erfaringsbaseret og involverende.  Jeg har afholdt rigtig mange forskellige kurser, processer og tiltag igennem mindst 20 år.

Før Vaksa var jeg på Færøerne bl.a ansvarlig for organisations-processer, lederdage, team-dage, konferencer, workshops, medarbejderdage samt en række kurser i f.eks projektledelse, HR, grafisk facilitering, kommunikation, innovation, specialfaglig viden og bæredygtighed bl.a temadage med Steen Hildebrandt om Verdensmålene. Jeg har selv undervist i projektledelse, mindfulness på arbejdspladsen, i teamledelse og i stresshåndtering.

Vaksas kurser og retreats i selvudvikling, mindfulness og meditation er omhyggeligt planlagte og følger alle det flow, som kommer i samspil med de deltagere, der er med på kurset. Der er en klar kursusramme med tider, tema, træning og undervisning. Vandmærket er at skabe mest mulig flow, energi og dermed læring i hele kursusforløbet – en enhed og sammenhæng – og her kommer erfaringen i samt evnen for at lytte, mærke og arbejde med gruppe-energi ind. Det er som en symfoni, hvor alle toner og noder spiller sammen i en helhed.

Hvis der ikke er aftale om andet, er der som regel bevægelse – ofte ude i naturen eller inde på gulv/måtter, energitræning og fælles/individuelle øvelser på mine kurser/workshops. Stilen er afslappet ‘nede-på-jorden’ og altid erfaringsbaseret. Eksempler for afholdte kurser er: Mindfulness på arbejdspladsen, Meditation, kvindegrupper og retreat med det urkvindelige som tema. Nærvær, Energi og Bevægelse og Mindfulness i Naturen.

FÆLLES KURSER

Hvordan samarbejder I om fælles tiltag?

Henrik:  ……hvorfor, hvad – hvordan…..beskriv med dine ord…- 5 HJERTEFØLELSER workshop eller kursusdag – nyt hvad…. Årets Sommer Retreat på Færøerne hvad…., grupper på Østerløkke…kort, Tantra 1-4 – hvad er det ?  parkurser og retreat…..praksisdage nyt….Mini Retreat på Nólsoy, Færøerne nyt.

 

Book kursus, foredrag eller workshop ved at skrive til info@vaksa.fo

eller se vores kalender og læs mere om vores kurser og retreats her