Undervisning

Forside/Undervisning

Vaksa er en seriøs formidlings- og undervisningsplatform, som tilbyder kurser, retræter, behandling, coaching og supervision på Færøerne og i Danmark.

 

Vaksa blev til i 2015 og har sine rødder på Færøerne og i Danmark. Det er Birita Nolsø sum ejer Vaksa.fo Hun har i mere end 30 år undervist i forskellige former for krop og træning. Denne erfaring forener hun nu på forskellig vis med den energetiske bevægelse i samspil med bevidsthedstræning og mindfulness/meditation.

Vaksa er “at vokse” på færøsk og er ligeledes forankret i Biritas profesionelle erfaringer  igennem 30 år, hvor hun har undervist på og faciliteret utallige kurser, processer, workshops, events og større konferencer bl.a i den offentlige administration. Her har hun koordineret   kompetenceudviklingen og arbejdet for innovation og bæredygtighed for alle ministerierne på Færøerne. Birita har også været med til at udvikle en bæredygtig turisme på Færøerne og har en uddannelse i international turisme.

Alt dette har dannet et solidt erfaringsgrundlag for en seriøs formidling og undervisningsplatform, som er Vaksa.

I 2012 dannede Birita Nolsø og Henrik Krag par, og de har siden været i en dyb kærligheds- og udviklingsproces. Birita og Henrik tilbyder retræter og kurser i tantra, kærlighed og parforhold, selvudvikling og meditation.

Idag hviler Vaksa i Biritas intensive meditative træning med Jes Bertelsen fra Vækstcenteret siden 2011 og på 11 års dyb kærligheds-tantrisk udviklingsproces og træning. Vaksa samarbejder med Henrik, som har en 40 års historie og dybe rødder i Vækstcenteret og træning med Jes Bertelsen.

Birita er herboende på Vækstcenteret og bor sammen med Henrik i Nr Snede, Danmark.

 

UDGAVER

Begge har skrevet og udgivet bøger: I 2020 udgav Birita færøske FLUFFY – en klar vejleder til mindfulness og træning af sindet. I 2018 skrev Henrik og Birita 5 HJERTEFØLELSER i tæt samarbejde. Foruden havde Henrik skrevet i to andre bøger om selvudvikling og parforhold. Den første bog er udsolgt og findes i øjeblikket som lydbog. Du kan læse om udgaverne her .