Om

Birita Nolsø
Birita Nolsø

Birita Nolsø blev ejer af Vaksa i 2015. Hun har igennem 30 år undervist på forskellig vis i dans, krop og andre former for fysisk træning. De sidste 10 årene har hovedfokus været på balance, yin-fordybelse, natur-yoga og bevidsthed. Siden 2011 har Birita været knyttet til Vækstcenteret i Nørre Snede, et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Birita modtager kontinuerlig og regelmæssig undervisning af Jes Bertelsen, som er leder og stifter af Vækstcenteret. I 2012 dannede Birita og Henrik Krag par, og de har igennem årene specialiseret sig i tantra, parforhold, hjertefølelser og meditation. i 2016 lavede de HeartWake et enkelt og virkningsfuldt selvudviklingsredskab, der indeholder i alt fire forskellige guidede lydfiler, som alle på forskellig vis giver dig muligheden for en forbedring af livskvaliteten. Tre år senere – i 2018 – udgav de sammen bogen “5 HJERTEFØLELSER“.

Birita har uddannelse og 20 års erfaring i ledelse, formidling, administration og kommunikation. Birita har arbejdet som fuldmægtig i den offentlige forvaltning bl.a. i det Færøske Udenrigsministerium og på Lagmandskontor, hvor hun fortrinsvis har arbejdet med kompetenceudvikling, HR, innovation, team- og proces- og projektledelse. Hun har også arbejdet i Visit Faroe Islands og har en uddannelse i international turisme.

Henrik Krag

I mere end 35 år har Henrik Krag undervist i meditation, selvudvikling og dybdepsykologi. Henrik er uddannet filosof og forfatter til tre bøger.

Hans træning og kontakt med Jes Bertelsen startede for 40 år siden. Sammen med Jes og en håndfuld andre, var Henrik i 80’erne med til at starte og bygge Vækstcenteret, et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Henrik er stadig del af Vækstcenterfællesskabet.

Henrik er forfatter til bøgerne “Selvudvikling for det hele menneske”  der udkom i 2006, samt “overLev i parforhold” fra 2009 og “5 HJERTEFØLELSER”, som han skrev og gav ud i 2018 sammen med Birita Nolsø.

Siden 2012 har de to dannet par, og sammen har de specialiseret sig i tantra, parforhold, kærlighedsfølelser og meditation.

Henrik har gennem årene været ansvarlig for hundredevis af kurser, faste meditationsgrupper og klienter. Med sin egen empati-baserede ledelsesteori giver han supervision til ledere – især i omsorgssektoren – og støtter medarbejderudvikling på diverse arbejdspladser. Henrik kan hyres til foredrag, kurser, ledelsescoaching og parterapi. Henrik, har selv har fravalgt sociale medier og findes derfor kun via Vaksa.