Betalingsbetingelser

Forside/Butik/Betalingsbetingelser

Handelsbetingelser

Her kan du læse handelsbetingelser i den korte eller lange udgave:

Handelsbetingelser den korte

Vælg den lydfil du ønsker og betal med kreditkort.

Efterfølgende modtager du en mail med ordrebekræftelse og adgangen til downloads for du straks efter betaling.

Opstår der problemer, så skriv en mail: tilmelding@vaksa.fo.

For at kunne købe lydfilen til dig, skal du registrere dig med navn og e-mailadresse. Med din e-mailadresse har du samtidig mulighed for at registrere dig i nyhedsbrev (udkommer sjældent), hvilket du til enhver tid kan framelde dig.

Handelsbetingelser den lange

Virksomhedens navn: Vaksa
CVR-nummer: 621773
Adresse: úti á heyggi 16, FO-176 Velbastaður
Telefonnummer: +298 262231
E-mail: tilmelding@vaksa.fo
Web: www.vaksa.fo

1. Generelle vilkår

Der tages generelt forbehold for force majeure situationer jf. leverancer, samt for fejl på website.

Handel med Vaksa foregår i øvrigt i henhold til købelovens bestemmelser.

2. Aftaleforhold

Aftaler, sælger og køber imellem, er bindende ved betaling fra køber og bekræftes via autogenereret ordrebekræftelse fra Vaksa.

3. Levering

Medmindre andet er særskilt aftalt, leveres varer ved at kunden selv downloader de bestilte produkter.

4. Pris

Der tages forbehold for prisændringer på websitet. Ved evt. rabat er det ikke muligt at benytte flere rabat muligheder samtidig.

5. Betaling, ejendomsforbehold m.v.

Ejendomsretten til det solgte forbliver hos sælger indtil hele købesummen er betalt. Der er copyright på Vaksa’s produkter og al benyttelse deraf bør være med respekt for denne ophavsret.

Ved fakturasalg salg forfalder købesummen – medmindre andet er aftalt – til betaling 8 dage efter fakturadato. Forinden dette skal ordren være bekræftet af både køber og sælger via almindelig mailkorrespondance.

Ved kortbetaling trækkes beløbet på kortholders konto, når varen er til rådighed for køber.

6. Fortrydelsesret

Fortrydelsesret:

Til erhverv (btb): Der er ingen fortrydelsesret på bekræftede ordrer.

Til private (btc): Private har som udgangspunkt 14 dages fuld fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven, og herefter 14 dage til at returnere varen.

Alle tilmeldinger hos Vaksa er som udgangspunkt bindende.

7. Kurser, retreats, workshops, events m.v.

Betingelser for betaling af kurser, retreats, workshops og events

Din tilmelding til kurser, retreats eller workshops er gyldig, når du har betalt enten det fulde beløb eller første rate – det sker automatisk ved din tilmelding.

Når du tilmelder dig kurser, events, workshops eller coachingforløb, tilmelder du dig hele forløbet og er forpligtet til at betale alle rater. Tilmelding er bindende.

Du kan ikke afmelde dig et kursus, en workshop, en plads på retreat eller et event, når der er under 14 dage til afholdelsen eventet eller til første kursusdag. Endvidere er det ikke muligt at afmelde retreats og andre events, der kræver bindende tilmelding og betaling flere måneder eller år forinden. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt. Når der er 14 dage eller under til kursus-start, kan du ikke længere få pengene retur. Denne frist gælder ikke for retreats, da tilbagebetaling kun kan ske i særlige tilfælde, efter Vaksa’s vurdering. Betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

Aflysning eller ændring i retreats, events, kurser, workshops mv.

Kurser, events, workshops og coachingforløb afvikles på de oplyste tidspunkter. I forhold til retreater, kurser eller events der bliver afholdt i udkantsområder og/eller på små øer, hvor forhold som f.eks. vejr og tilgængelighed kan variere, bibeholder Vaksa retten til at foretage passende ændringer, der sikrer en gennemførsel af aktiviteterne. Sådanne ændringer kan betyde at aktiviteten bliver flyttet til et andet passende sted, for at sikre gennemførslen. På ingen måde vil disse ændringer gå på kompromis af selve undervisningskvaliteten, som forbliver intakt. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. I det tilfælde, at Birita Nolsø eller anden hovedunderviser knyttet til Vaksa er nødt til at aflyse et kursus, et retreat, en workshop eller andet forløb, vil du få det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en enkelt dag på et coachingforløb, bliver dagen erstattet af en ny dato. I forbindelse med force majeur er Vaksa på ingen måde ansvarlig. Dog vil Vaksa, såvidt muligt være åben for en mulig returnering, såfremt dette ikke giver økonomiske konsekvenser for Vaksa.

Personlig coaching/behandling

Betaling for personlig coaching eller behandling skal helst ske på forhånd, eller i henhold til aftale. Du kan ændre din tid op til 48 timer før den planlagte session. Hvis du vil aflyse eller ændre din session inden for mindre end 48 timer før det aftalte tidspunkt, betales det fulde beløb. Når din session er afviklet, har du ikke mulighed for at få pengene tilbage. Hvis Birita Nolsø eller Henrik Krag må aflyse session eller behandling pga. force majeure, vil du blive tilbudt hele honoraret retur eller et nyt tidspunkt for sessionen.

8. Salgsopfølgning

Vaksa forbeholder sig ret til at henvende sig til købere af digitale produkter med henblik på salgsopfølgning og vejledning til optimal anvendelse af produkterne.

9. Databeskyttelse

Vaksa videregiver eller sælger ingen oplysninger til tredjepart af nogen art.

Ved køb af produkter registreres køber automatisk i nyhedsmailregister hos Vaksa. Køber kan til enhver tid framelde sig evt. nyhedsbreve.