Heart Wake – Gratis

Forside/Lydfiler/Heart Wake – Gratis

Heart Wake – Gratis

Ókeypis!

Her får du et redskab, der på kort tid bringer dig i bedre kontakt med de ressourcer af glæde og overskud, der ligger i hjertefølelserne. Samtidig hjælper den dig til at bringe disse værdifulde følelser med dig ind i dagens opgaver og udfordringer.

Du kan sidde op, eller du kan ligge og nyde det i sengen. HEART WAKE er oplagt til at bruge som det første, når du vågner, og du kan selvfølgelig også bruge den på andre tidspunkter af dagen.

Kategori:

Beskrivelse

Heart WAKE

Heart WAKE et er enkelt og dog virkningsfuldt selvudviklingsredskab der indeholder i alt fire forskellige guidede lydfiler, der alle på forskellig vis giver dig muligheden for en forbedring af livskvaliteten.

Ideen til at bruge MP3 filer som vækkeur opstod som et resultat af en kreativ dialog omkring mulighederne for at udvikle nye metoder og teknikker fra et fundament i 30 års erfaring og undervisning i dybdepsykologi, meditation og selvudvikling.

Det er indsigter fra hele dette felt, som vi forsøger at forenkle og udbrede i et let tilgængelig og tidssvarende form. Erfaringen er, at alle mennesker – med brugen af simple redskaber – kan skabe mere vågenhed, hjerte og bevidsthed, og at en nok så lille øgning af disse kvaliteter kan virke markant fremmende på vores livskvalitet.

Vores MP3 filer er ikke tænkt som en erstatning for andre former for professionel bearbejdning af psyken. Derimod er den tænkt som et redskab til at få mere energi og overskud også til den slags mere krævende opgaver. Brug aldrig Heart WAKE, mens du kører bil, eller i andre situationer, der kræver din fulde opmærksomhed.