Behandling og coaching

Forside/Behandling og coaching

ENERGI-BEHANDLING MED BIRITA

Hvad kan jeg tilbyde?

I mere end 10 år har jeg trænet og videreudviklet mine evner til at sanse, føle og se energi. Min primære evne udspringer fra hjertet, som arbejder i samklang med resten af mit system. Det vil sige, at jeg modtager, sanser, ser og forbinder. Inden mødet med selve klienten har jeg allerede intuitivt en fornemmelse af, hvad vi skal arbejde med. Det kommer lige så naturligt for mig, som at udarbejde en dagsorden inden et møde. Endnu har jeg ikke oplevet, at den slår fejl inden jeg møder klienten.

Det er smukt og berørende at dele dette rum med en klient, hvor det nogle gange føles som om, at tid og form træder til side for en stund. I det rum bliver det muligt at mødes på et ordløst plan, hvor der kan løsnes dybere og mere subtile spændinger og kontraktioner, som vi alle bærer på i livet. Den proces kan tillade os at vende tilbage til vores medfødte afspændte og åbne tilstand, hvilket kan resultere i øget ro, balance, frihed og fordybelse.

Jeg har været i intensiv meditativ træning med min lærer Jes Bertelsen siden 2011 og er i dag herboende på Vækstcenteret. Jeg modtager løbende coaching og undervisning hos Arvin Larsen og modtager træning i Bob Moores energistrømme på 3. år med Helen Gamborgs Syntese forløb. De seneste 11 år har jeg dannet par med Henrik Krag, hvor vi dybt har arbejdet med kærligheds-tantra og udviklingsprocesser. Udover den meditative træning, har vi også modtaget tantrisk træning fra Jes Bertelsen.

 

En behandling hos mig

Vi indleder vores session med en kort samtale, selvom opgaven som regel står klar for mig inden. Målet er at skabe et trygt og fortroligt rum. Efter den korte snak kommer du op på briksen fuldt påklædt – kom gerne i blødt bevægeligt tøj. Der vil være lidt blid musik i baggrunden. Normalt starter det med at vi arbejder i dybden med at frigøre spændinger som sidder i kroppen og energisystemet. Min evne til at se og sanse præcist, gør det muligt for mig at identificere og frigøre spændinger nøjagtigt. Behandlingen er blid og nænsom, samtidig med at den kan være dyb og effektiv virkning. Efter forløsning og balancering, kommer det åbne hjerte mere i fokus. Dette møde indbyder til tryghed, hengivelse og tillid. I dette hjerterum har klienter brugt ordene som ”tomt”, ”ingentinghed” og ”flydende vægtløshed” til at beskrive deres oplevelser. Efter behandlingen ligger du lidt tid i dit eget rum, hvorefter jeg kommer ind med et glas vand. Efterfølgende er der mulighed for feedback og skræddersyet øvelser, der kan hjælpe dig til at opnå større ro og balance i dit energisystem.

Klienter har efter en behandling bl.a beskrevet ord som: ”Balance helt ned i fødderne”, ”dyb ro”, “fyldig energi omkring hele kroppen”, “en følelse af energistrøm gennem hele kroppen” og ”dyb afspændthed”.

Book en behandling ved at sende en mail til info@vaksa.fo

 

NYT: KOMBI-SESSION MED HENRIK & BIRITA

I  cirka et års tid er vi begyndt at have kombi-sessioner. Her kommer du først ind til Henrik i ca. en time, hvor I snakker sammen om det der fylder og trænger at blive italesat. Siden kommer du ind på briksen hvor du får en energi-behandling i samklang med det som I har arbejdet med under coaching sessionen. Mage klienter har meldt meget positivt tilbage om denne form for coaching / behandling.

Ønsker du en kombi-session send en mail til info@vaksa.fo

 

COACHING MED HENRIK KRAG

I over 35 år har Henrik haft coaching sessioner og har talt med tusindvis af klienter.

Han arbejder primært med tre former for coaching:

  1. Par-sessioner – om parforhold, kærlighed og tantra
  2. Enkeltpersoner omkring meditation og selvudvikling. Henrik er certificeret senior-praktiserende på Vækstcenteret.
  3. Ledelsescoaching / supervisionsgrupper. Bla ledelsesgrupper på hospice og væresteder for børn og unge.

Kontakt henrik@henrikkrag.dk for nærmere information. OBS: Ventetid må forventes.

 

BØGER OM KÆRLIGHED, PARFORHOLD OG SELVUDVIKLING

Selvudvikling for det hele menneske, fra MEN til OG (findes som lydbog), Henrik Krag

overLEV I PARFORHOLD, Henrik Krag

5 HJERTEFØLELSER, Henrik Krag – i tæt samarbejde med Birita Nolsø

 

Selvudvikling for det hele menneske (ebog)

5 HJERTEFØLELSEROverlev i parforhold