Parkursus ved Vesterhavet

Forside/Parkursus ved Vesterhavet

Parkursus ved Vesterhavet

hós27mei(mei 27)00:00sun30(mei 30)00:00Parkursus ved Vesterhavet

Útgreining

Velkommen til parkursus på Øster Løkke ved Vesterhavet. Genfind glæden og kærligheden ved hinanden. I smukke, kendte og trygge omgivelser tilbyder vi jer tre berigende dage med træning, fordybelse og højt til loftet.

 

Dette milde maj-kursus vil fokusere på det gode parforhold. I vil få inspiration, nærvær, kontakt, oplevelser, indsigter og værktøjer til at fordybe og genopdage jeres relation.

Der bliver masser af kvalitetstid til jer, også til at gå ture ved Vesterhavets store klitter og strande.

Nå vejret tillader det, laver vi en del af vores træning ude i naturen omkring.

Vi har valgt Øster Løkke sidst i maj måned – denne smukke firlængede strandgård ved Vesterhavet er et sted, som vi føler særlig relation til, og hvor Henrik før har afholdt en række kurser og træningsdage.

Østerløkke ligger lige ved Vesterhavet og gården er vel indrettet med 8 dobbeltværelser med eget bad og toilet. Derudover er der to andre værelser med eget toilet/bad, som kan indrettes til par.

Der er masser af plads og der bliver taget vare på jer på bedste vis – både i forhold til indretning, undervisning, træning og corona-tryghed.

Praktisk info

Tid: 27.- 30. maj 2021

Sted: Øster Løkke, Danmark

Tilmelding: info@vaksa.fo
Undirvisere: Henrik Krag og Birita Nolsø

Pris: 5.825 kr. per person for alle dagene – inklusiv mad, undervisning, træning og overnatning.

Medbring gerne egnet tøj til bevægelse og ture, sengetøj, håndklæde og evt. tæppe/pude til undervisningen. I kan leje sengetøj til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt på Østerløkke.

Forplejning: Alle måltider er inkluderede, og vi serverer sund og varieret kost.
Køkkenet får brug for en hjælpende hånd og derfor har alle et par køkkentjanser i løbet af kurset.

Sted: Øster Løkke, Løkkevej 4, Trans, 7620 Lemvig

Transport: For færøske deltagere går der fly direkte til/fra Billund 27. og 31. mai, samt flere daglige flyafgange til/fra København.

 

Framelding og betaling

Efter endalig plads er sikret: Depositum á 2000 kr. overføres inden 31. desember. Resten overføres inden 1. mars 2021. Frameldes inden 1. marts tilbagebetales 1/2 af depositum. Er der framelding efter 1. marts og fram til 20. april, bliver halvdelen af beløbet betalt tilbage. Aftaná 20. apríl hæfter man for hele beløbet.

 

Om

I mere end 35 år har forfatter og filosof Henrik Krag undervist i meditation, dybdepsykologi og selvudvikling. Han har gennem årene givet coaching til tusindvis af klienter og hundredvis af par. Henrik er desuden forfatter til bøgerne: “overLEV i parforholdet” og “Selvudvikling for det hele menneske, fra men til og”.

I 2012 mødte Henrik sin nuværende partner og ejer af Vaksa.fo Birita Nolsø fra Færøerne. De har siden været i en dyb tantrisk proces og haft et tæt samarbejde. I 2018 udgav Henrik og Birita bogen 5 HJERTEFØLELSER.

Birita og Henrik er begge knyttet til Vækstcenteret i Nørre Snede, et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Begge modtager kontinuerlig og regelmæssig undervisning af Jes Bertelsen, som er leder og stifter af Vækstcenteret. Henrik var sammen med Jes og en håndfuld andre med til at starte og bygge Vækstcenteret helt tilbage i 80’erne.

Birita Nolsø har igennem 30 år undervist på forskellig vis i dans, krop og andre former for fysisk træning. De sidste 10 årene har hovedfokus været på balance, yin-fordybelse, natur-yoga og bevidsthed.  Siden 2011 har Birita i flere omgange været herboende på Vækstcenteret i Nørre Snede og har i hele perioden modtaget jævnlig undervisning fra Jes Bertelsen.

Nær

27 (Hósdag) 00:00 - 30 (Sunnudag) 00:00

Hvar

Øster Løkke Trans