Energi i parforholdet – hverdagens tantra & højtid II

Forside/Energi i parforholdet – hverdagens tantra & højtid II

frí04nov(nov 4)15:00sun06(nov 6)15:00Energi i parforholdet - hverdagens tantra & højtid II

Útgreining

Weekendkursus for par 4.-6. november på Danakilde, som ligger midt i et af de smukkeste naturområder i Midtjylland.

Undervisere er Henrik Krag og Birita Nolsø

Tilmelding: info@vaksa.fo

Pris: 3.575 kr. pr person inkl. kursus, alle måltider, også aftensmad fredag aften, samt overnatning i dobbeltværelse.

Vildmarksbad om lørdagen er inkluderet i prisen.

Check-in tid er mellem 15 – 16.

Pris uden overnatning: 2.575 kr. pr person

Forudsætning for deltagelse:

Åbenhed, villighed og nysgerrighed.

Begrænset plads.

 

HVAD

Vi genoptager og fordyber dette dejlige kursus og vil denne gang arbejde mere med de indre tantriske naturlige energistrømme indeni, imellem det mandlige/kvindelige – og i samklang med naturen.

Kurset foregår på det hyggelige kursuscenter og refugium Danakilde, som ligger kun få hundrede meter fra Rørbæk Sø og tæt ved Gudenåens og Skjernåens udspring.

Vores undervisningsform består af bløde skift mellem bevægelse, undervisning og meditative, energi og kontaktøvelser

sammen med din partner. Der er tid til fordybelse, hvile og gåture i den omkringliggende smukke natur med både sø og skov.

Undervisningen består af formidling, deling og tilhørende træning sammen med din partner i forskellige kontakt-, energi- og hjerteformer.

Du kommer til at dele dine erfaringer og indsigter med din partner, og vi har også runder i plenum, hvor du kan stille specifikke spørgsmål og dele, hvis du ønsker at det.

Vi nærer dyb respekt for personlige grænser og ingen kommer til at være presset. Det er et trygt, åbent, kærligt og fortroligt rum, hvor du og din partner kan lære, nyde, træne, hvile og udfolde jer sammen på forskellig vis. Der er ingen nøgenhed i undervisningen, selv om vi selvfølgelig opfordrer til dette i jeres eget private rum 😉

Maden er økologisk og vegetarisk.

Medbring eget lagen, især hvis I bruger olie på jeres værelser.

 

OM

Henrik er forfatter til bøgerne: OverLEV i parforhold; Selvudvikling for det hele menneske – fra men til og

5 HJERTEFØLELSER, som han har skrevet sammen med partner og medunderviser Birita Nolsø.

Du kan se samlede udgaver her.

Birita underviser også på kurset. Hun kommer fra Færøerne og sidste år udgav hun bogen: ‘ FLUFFY – en præcis vejleder til mindfulness og udvikling’. Den er skrevet på færøsk. Birita har Vaksa.fo som tilbyder energi-behandlinger, kurser og retreats på Færøerne og i Danmark.

Hun har været i intens træning de sidste 10 år. +20 års erfaringer med bevægelse og dans forenet med det tantrisk-energetiske felt har resulteret i en åben undervisningsform i dans, bevægelse, yin-afspænding og naturenergi.

Birita og Henrik er begge tilknyttet Vækstcenteret og er i intens træning hos Jes Bertelsen.

Henrik har tidligere været underviser på Vækstcenteret.

Han har arbejdet som selvstædig med meditation og selvudvikling i 35 år. Henrik er uddannet filosof med speciale

i dybdepsykologi. Se www.vaksa.fo for mere information.

 

Mere om os

I mere end 35 år har forfatter og filosof Henrik Krag undervist i meditation, dybdepsykologi og selvudvikling. Han har gennem årene givet coaching til tusindvis af klienter og hundredvis af par. Henrik er desuden forfatter til bøgerne: “overLEV i parforholdet” og “Selvudvikling for det hele menneske, fra men til og”.

I 2012 mødte Henrik sin nuværende partner og ejer af Vaksa.fo Birita Nolsø fra Færøerne. De har siden været i en dyb tantrisk proces og haft et tæt samarbejde. I 2018 udgav Henrik og Birita bogen 5 HJERTEFØLELSER

I december 2020 udgav Birita sin første bog “Fluffy“, om mentaltræning på færøsk.

Birita og Henrik er begge knyttet til Vækstcenteret i Nørre Snede, som er et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Begge modtager kontinuerlig og regelmæssig undervisning af Jes Bertelsen, som er leder og stifter af Vækstcenteret. Henrik var sammen med Jes og en håndfuld andre med til at starte og bygge Vækstcenteret helt tilbage i 80’erne.

Birita Nolsø har igennem 25 år undervist på forskellig vis i dans, krop og andre former for fysisk træning. De sidste 10 årene har hovedfokus været på balance, yin-fordybelse, natur-yoga og bevidsthed.  Siden 2011 har Birita i flere omgange været herboende på Vækstcenteret i Nørre Snede og har i hele perioden modtaget jævnlig undervisning fra Jes Bertelsen. Birita er herboende på Vækstcenteret og bor i Nr. Snede sammen med min mand og underviser, Henrik Krag.

Nær

04/11/2022 15:00 - 06/11/2022 15:00(GMT+01:00)

Hvar

Danakilde

Other Events