Åben Tantrisk Praksisdag

Forside/Åben Tantrisk Praksisdag

leyg23sept10:00leyg17:30Åben Tantrisk Praksisdag

Útgreining

En dag med fokus på den tantriske praksis i meditation og selvudvikling

Undervisere er Henrik Krag og Birita Nolsø
Tilmelding: info@vaksa.fo
Pris: 700 kr. pr person 
Tid: 23. september kl. 10-17.30
Sted: Bryrup, Midtjylland

HVAD

Vi åbner op for en kursusdag for alle, hvor vi deler og underviser i den tantrisk praksis og livsform.
Vi går i dybden med erfaringer og deler det, som kommer fra hjertet og livet.
Vi prøver at sætte ord på det, som ofte er uden ord og sammen laver vi træning og energiøvelser, som nærer og støtter balancen imellem instinkt, kærlighed og åbenhed i livet.
Vi arbejder bl.a med  indre tantriske energistrømme, og med energi-balancen imellem det mandlige/kvindelige, hjerte-bevidsthed, bund og top – inde og ude.

Undervisningsformen består af bløde skift mellem bevægelse, meditation, undervisning og meditative energi og kontaktøvelser

Der er tid til fordybelse og evt. en lille gåtur i den omkringliggende smukke natur.

Sammen skaber vi et trygt rum hvor det er muligt at dele erfaringer og indsigter, samt stille spørgsmål if.t praksis og udvikling.

Vi nærer dyb respekt for personlige grænser. Det er et trygt, åbent, kærligt og fortroligt rum.

Medbring egen madpakke, drikkedunk og siddegrej.

OM

Birita Nolsø har Vaksa.fo som tilbyder energi-behandlinger, kurser og retræter på Færøerne og i Danmark. Birita har været i intens træning hos Jes Bertelsen de sidste 11 år. Hun har +30 års erfaringer med bevægelse og dans og har de sidste 12 år forenet denne erfaring med det tantrisk-energetiske område. Det har resulteret i en ny åben undervisningsform i dans, bevægelse, energitræning og meditation. Birita kommer fra Færøerne og i 2020 udgav hun bogen: ‘ FLUFFY – en præcis vejleder til mindfulness og udvikling’. Den er skrevet på færøsk.

Henrik Krag er filosof med speciale i dybdepsykologi. Han har tidligere været underviser på Vækstcentere og var, sammen med en håndfuld andre, med til at starte og bygge Vækstcenteret. Henrik har arbejdet som selvstændig med meditation og selvudvikling i +35 år. Han er forfatter til bøgerne: OverLEV i parforhold; Selvudvikling for det hele menneske – fra men til og 5 HJERTE-FØLELSER, som han har skrevet sammen med partner og medunderviser Birita Nolsø. Du kan se samlede udgaver her.

Birita og Henrik er begge tilknyttet Vækstcenteret og er i løbende træning hos Jes Bertelsen, hvor de begge har modtaget meditativ tantrisk træning. Læs mere her.

 

Nær

23/09/2023 10:00 - 17:30(GMT+01:00)