Henrik Krag

Forside/Henrik Krag

Henrik Krag

I mere end 35 år har Henrik Krag undervist i meditation, selvudvikling og dybdepsykologi. Henrik er uddannet filosof og forfatter til tre bøger.  
Hans træning og kontakt med Jes Bertelsen startede for 40 år siden. Sammen med Jes og en håndfuld andre, var Henrik i 80'erne med til at starte og bygge Vækstcenteret, et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Henrik er stadig del af Vækstcenterfællesskabet.  
Henrik er forfatter til bøgerne "Selvudvikling for det hele menneske" der udkom i 2006, samt "overLev i parforhold" fra 2009 og
 "5 HJERTEFØLELSER", som han skrev og gav ud i 2018 sammen med Birita Nolsø. Siden 2012 har de to dannet par, og sammen har de specialiseret sig i tantra, parforhold, kærlighedsfølelser og meditation.
Henrik har gennem årene været ansvarlig for hundredevis af kurser, faste meditationsgrupper og klienter. Med sin egen empati-baserede ledelsesteori giver han supervision til ledere - især i omsorgssektoren - og støtter medarbejderudvikling på diverse arbejdspladser. Henrik kan hyres til foredrag, kurser, ledelsescoaching og parterapi. Henrik, har selv har fravalgt sociale medier og findes derfor kun via Vaksa