Energi, bevidsthed & tantrisk eksistens

Forside/Energi, bevidsthed & tantrisk eksistens

frí13sept(sept 13)13:00sun15(sept 15)15:00Energi, bevidsthed & tantrisk eksistens

Útgreining

50 års erfaringer samles:

WEEKENDKURSUS på Adamas Centeret

Dybere viden og nuancering om personlig udvikling, energi, tantra, bevidsthed & eksistens

Vi åbner op for alle – singles, par og individer – der har lyst til at dykke ned i en dybere erfaring og nuancering omkring tantrisk levevis og energi.

Henrik og Birita har sammen over 50 års erfaringer og på dette kursus deler de deres levende erfaringer i træning af bevidsthed, personlig udvikling og energi, samt den tantriske hverdag.

Kurset er en vigtig forløber til et 1-årligt forløb, som starter i januar 2025.

Som deltager kommer du til at lære nye teorier indenfor dette vigtige område: Om bl.a den tantriske energi i forhold til det hele menneske og nuanceret chakrapsykologi, om den levende tantriske eksistens og om den meditative tantriske vej. Vi laver øvelser og kommer du med en partner, vil I sammen lave en række nærende øvelser, som alle på forskellig vis nærer og understøtter relationen.

Kommer du selv uden partener vil du også lave diverse nærende indre øvelser og også øvelser sammen to og to.

Der er dyb respekt for grænser, du er i et trygt rum og alle er påklædte i undervisningslokalet.

Der bliver også rum for ro, hvile, nydelse, fordybelse og  mulighed for at stille specifikke spørgsmål om dette store og vigtige emne, samt modtage specifik vejledning.

Dag & tid: 13.-15. september

Sted: Adamas Centeret 

Pris: 5.380 kr. Er du studerende, arbejdsløs og lignende er muligt at søge et legat – læs mere her: https://www.adamas.center/legat

Overnatning er i delt dobbeltværesle. Ønsker du eneværelse er der et tillæg på 620 kr. ekstra. Prisen inkluderer: deltagelse, undervisning, fuld forplejning og overnatning fra fredag eftermiddag til søndag.

Ankomst er fredag mellem kl. 15-16. Fælles møde og meditation er kl. 17:00. Aftensmad er kl. 18-19. Undervisining er fra kl. 19-22 fredag aften. Lørdag og søndage er begge fulde kursusdage. Der bliver også et særligt aftentiltag lørdag aften. Kurset slutter kl. 15.00 søndag. Nærmere plan for dagene følger.

I unikke og smukke rammer vil du kunne nyde roen og skønheden i og omkring Adamas Centeret.

Tilmeld: info@vaksa.fo

Birita og Henrik kan hyres til foredrag, kurser, workshops, ledelsescoaching og parterapi. Læs mere her

1 års forløb – 50 års erfaringer samlet:

Fra januar 2025 vil Henrik og Birita starte et 1-årigt træningsforløb baseret på tilsammen 50-års erfaringer i personlig udvikling, energi, tantra og hjertefølelser.

Tilmeld dig på info@vaksa.fo eller send os dit navn i en uforpligtende mail, hvis du har interesse i at komme på listen. 

Nær

13/09/2024 13:00 - 15/09/2024 15:00(GMT+00:00)