MidSommer Retreat på Færøerne

Forside/MidSommer Retreat på Færøerne

hós24jun(jun 24)19:30sun27(jun 27)14:00MidSommer Retreat på FærøerneMidSommer Retreat på Færøerne 24. - 27. juni 2021

Útgreining

Obs: Da vi oplever en stor interesse for vores retreats, opfordres deltagere om at tilmelde sig i meget god tid. Der er allerede nu en del tilmeldte til MidSommer Retreatet. Årests Sommer Retreat på Færøerne i august 2021 er allerede overtegnet.

Hvad?

Et fordybende meditationsretreat med forankring i mere end 35 års undervisningserfaring i selvudvikling, meditation og dybdepsykologi. Dette retreat foregår i dagene 24. – 27. juni i 2021 i vanvittig smuk natur på øen Eysturoy, i den lille og charmerende bygd Elduvik. Deltagerne kommer både fra Danmark og Færøerne og undervisningen foregår på dansk.

 

Hvordan?

Du får tre intense dage med træning, fordybelse og højt til loftet – både ude og inde. På dette kursus vil vi kombinere den meditative træning i empati og vågenhed med kontinuerte øvelser og naturoplevelser i fjeldene omkring Elduvik på øen Eysturoy.

En typisk dag ser sådan ud: Om morgenen starter vi med fælles kropstæning – naturyoga og/eller dans. Siden er der fælles morgenmad, morgenmeditation og undervisning med træning til omkring middag. Eftermiddagen bruger vi til meditative naturoplevelser, nærværsøvelser og undervisningstiltag.
Sidst på eftermiddagen er der tid til at hvile. Om aftenen er der igen forskellige oplevelses- og undervisningstiltag. Der vil også blive plads til at inddrage nattens drømme. Alle dagene vil der indgå naturlige former for kropsarbejde – øvelser, træning, dans og natur-yoga

Tider: Vi begynder torsdag aften kl. 19:30 – 22:00. Ankomst og indkvartering er fra kl. 15:00 torsdag, ifald deltagere kommer direkte fra lufthavnen om torsdagen. Kurset slutter om søndagen kl. 14:00. Der går fly til København søndag aften, og der dirkete fly til Billund om mandagen.

Ideen med retreat: Af hensyn til udbytte og til den særlige kursusform gør vi evt. nye deltagere opmærksomme på, at en af ideerne med retreat er at afbryde kontakt til omverden i nogle dage. Sørg for at dine forpligtelser i de dage er varetaget (familie, arbejde o.l.), så du kan være mest muligt uforstyrret under hele opholdet. Af hensyn til gruppedynamikken forudsættes deltagelse fra start til slut, medmindre andet er aftalt forinden. Vi opfordrer til at hele kursusområdet er telefon-, PC/TV/Radio og nyhedsfrit fra kursusstart til slut.

 

Hvem?

Åbent for deltagere der via kontakt til Henrik/Birita har lyst til at opleve denne fordybelse.
Hvis tvivl om indhold, form eller forudsætninger, skriv til info@vaksa.fo, eller tal med Randi í Dali, som er kursus-koordinator.

I mere end 35 år har forfatter og filosof Henrik Krag undervist i meditation, dybdepsykologi og selvudvikling. De sidste 15 år har Henrik også været fast underviser på Færøerne. De årlige sommer retreats er udsprunget af denne undervisningskerne og er blevet til en fast aktivitet på øerne.

For 6 år siden gik Henrik i samarbejde med partner og ejer af Vaksa.fo Birita Nolsø, og de er nu begge undervisere på retreatet. Birita og Henrik er også begge knyttet til Vækstcenteret i Nørre Snede, et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Begge modtager kontinuerlig og regelmæssig undervisning af Jes Bertelsen, som er leder og stifter af Vækstcenteret. Henrik var samman med Jes og en håndfuld andre med til at starte og bygge Vækstcenteret helt tilbage i 80’erne.

Birita Nolsø har igennem 30 år undervist på forskellig vis i dans, krop og andre former for fysisk træning. De sidste 10 årene har hovedfokus været på balance, yin-fordybelse, natur-yoga og bevidsthed.  Siden 2011 har Birita i flere omgange været herboende på Vækstcenteret i Nørre Snede og i hele perioden modtaget jævnlig undervisning fra Jes Bertelsen.

I 2018 udgav Henrik og Birita bogen 5 HJERTEFØLELSER. Henrik er desuden forfatter til bøgerne: “overLEV i parforholdet” og “Selvudvikling for det hele menneske, fra men til og”.

Tilmelding

Kr. 3.300 kr. pr. person for alle tre dage. Kursusafgiften inkluderer undervisning, logi, fuld forplejning, samt fælles faciliteter som f.eks. udespa. Husk svømmetøj.Transport til/fra Færøerne og fra lufthavnen til Elduvík (t/r) kommer oveni. Det kan være muligt at arrangere fælles transport, hvis flere deltagere kommer med samme fly. Tilmelding bliver bekræftet via mail og efterfølgende indbetalt depositum på 1000 kr. Max antal deltagere: 18 – 20. Obs: Da vi oplever en stor interesse for vores retreats, opfordres deltagere om at tilmelde sig i meget god tid. F.eks. er vores årlige sommer-retreat på Færøerne i 2021 udsolgt et år forinden.

Detaljer

Undervisning og spisning foregår i “Pershús”, et velfungerende mindre hus med panoramisk udsigt over havet. Indkvarteringen er enkel og foregår i omkringliggende huse. Næsten alle steder med havudsigt. Man indkvarteres på enkelt og dobbeltværelser i nærliggende huse tæt på kursushuset. Alle husene har lokale navne: Pershús, Liðin og Annfinsstova. Medbring sengelinnet, puder og tæpper til eget brug, eller aftal leje af sengein for kr. 100, Madlavning/praktiske opgaver: Alle måltider er inkluderet i prisen. Madlavning og praktiske opgaver løses i fælleskab.

Huskeliste til turen: Lille rygsæk, egnet tøj, skridsikre vandresko til al slags vejr, uldstrømper osv. Gerne noget at sidde på ude (et liggeunderlag 40 x 50 cm) og evt lillle thermokande, siddegrej a la tæpper, puder o.l.

Mere?

27. – 31. mai 2021 har vi besluttet at holde et Parkursus ved Vesterhavet i Danmark. Tilmelding er stadig mulig, læs mere om kurset her. Foruden diverse meditations-, parkurser og retreats på Færøerne og i Danmark, har Vaksa også en række andre aktiviteter, både for individuelle, par og for arbejdspladser. Du er velkommen til at tilmelde vores nyhedsbrev og modtage nyt om vores aktiviteter, både i Danmark og på Færøerne.

Sted: Elduvík
Tilmelding: info@vaksa.fo
Undervisere: Henrik Krag og Birita Nolsø

Pris: 3.300 kr. 

 

 

Nær

24/06/2021 19:30 - 27/06/2021 14:00(GMT+00:00)

Hvar

Pershús, Elduvík

Elduvík, Eysturoy, Færøerne

Other Events

Get Directions