Ársins Summar Retreat 2024

Forside/Ársins Summar Retreat 2024

30jul(jul 30)19:30leyg03aug(aug 3)14:00Ársins Summar Retreat 2024

Útgreining

G.G: Hetta retreatið verður ofta skjótt fullteknað

 

Vi kan nu med glæde annoncere: Årets Sommer Retreat 2024 er i dagene 30. juli – 3. august på smukke, vilde og vidunderlige Færøerne.

Du får fire intense dage med træning, fordybelse og højt til loftet – både ude og inde. På dette kursus vil vi kombinere den meditative træning i empati og vågenhed med kontinuerte øvelser og naturoplevelser i fjeldene omkring Elduvik. Der indgår forskellige naturlige former for kropsarbejde – øvelser, træning, dans og natur-yoga ind i hele forløbet.

 

I mere end 15 år har forfatter og filosof Henrik Krag været fast underviser i meditation og selvudvikling på Færøerne. Disse årlige sommer retreats er udsprunget af denne undervisningskerne og er blevet til en fast aktivitet på øerne.

For 10 år siden gik Henrik i samarbejde med med partner og ejer af Vaksa.fo Birita Nolsø og sammen står de nu for undervisningen på selve retreatet. Dette retreat foregår i meget smukke omgivelser på øen Eysturoy, i den lille og charmerende bygd Elduvik på øen Eysturoy. Læs om underviserne her

I de sidste par år er omkring halvdelen af deltagerne kommet fra Danmark, mens den anden halvdel kommer fra øerne. Undervisningen er på dansk.

Om morgenen vil vi starte med energetisk bevægelse, fælles morgenmad, morgenmeditation og undervisning til omkring middag. Eftermiddag vil vi bruge på meditative naturoplevelser og undervisningstiltag.
Sidst på eftermiddagen tid til at hvile, og så forskellige oplevelses- og undervisningstiltag igen om aftenen. Der vil også blive plads til at kunne inddrage nattens drømme.

 

Eksempel på dagsrytme:

Morgen:Undervisning: Krop, dans, yoga & energi i grotten

Morgenmad, Morgenmeditation & undervisning/øvelser

Frokost, fri jeg-tid / kreativ fordybelse, tur og guidet træning/øvelser

Aftensmad og aftentiltag – undervisning – (drømmerejse/energiarbejde/øvelser etc.)

 

OBS! Begrænset plads

Dato: 1. – 5. august på Færøerne

Sted: Bygden Elduvík på øen Eysturoy
Tilmelding: info@vaksa.fo
Undervisere: Henrik Krag og Birita Nolsø 

Pris: 4.800 kr. Pga stor interesse for dette retreat gælder “først til mølle”. Det vil sige at endelig plads først er sikret ved tilmelding, bekræftelse af plads og indbetalt depositum på 1500 kr.

  Læs mere: Årets Sommer Retreat 2024

Nær

30/07/2024 19:30 - 03/08/2024 14:00(GMT+01:00)