Årets Sommer-Retreat på Færøerne 2021

Forside/Årets Sommer-Retreat på Færøerne 2021

03aug(aug 3)19:30leyg07(aug 7)14:00Årets Sommer-Retreat på Færøerne 2021

Útgreining

Årets Sommer-Retreat på Færøerne 2021 er allerede overbooket.

Vi kan med glæde invitere dig til et nyt Midsommer Retreat i dagene 24. – 27. juni 2021.

I mere end 15 år har forfatter og filosof Henrik Krag været fast underviser i meditation og selvudvikling på Færøerne. Disse årlige sommer retreats er udsprunget af denne undervisningskerne og er blevet til en fast aktivitet på øerne.

For 6 år siden gik Henrik i samarbejde med med partner og ejer af Vaksa.fo Birita Nolsø og sammen står de nu for undervisningen på selve retreatet.
Dette retreat foregår i meget smukke omgivelser på øen Eysturoy, i den lille og charmerende bygd Elduvik på øen Eysturoy.

I de sidste par år er omkring halvdelen af deltagerne kommet fra Danmark, mens den anden halvdel kommer fra øerne. Undervisningen er på dansk.

Fire intense dage med træning, fordybelse og højt til loftet – både ude og inde. På dette kursus vil vi kombinere den meditative træning i empati og vågenhed med kontinuerte øvelser og naturoplevelser i fjeldene omkring Elduvik.

Der indgår forskellige naturlige former for kropsarbejde – øvelser, træning, dans og natur-yoga ind i hele forløbet.

Om morgenen vil vi starte med fælles morgenmad, morgenmeditation og undervisning til omkring middag. Eftermiddag vil vi bruge på meditative naturoplevelser og undervisningstiltag.
Sidst på eftermiddagen tid til at hvile, og så forskellige oplevelses- og undervisningstiltag igen om aftenen. Der vil også blive plads til at kunne inddrage nattens drømme.

Pga stor interesse for dette retreat gælder “først til mølle”. Det vil sige at endelig plads først er skiret ved tilmelding, bekræftelse af plads og indbetalt depositum på 1000 kr.

OBS! Begrænset plads

Sted: Elduvík på øen Eysturoy
Tilmelding: info@vaksa.fo
Undervisere: Henrik Krag og Birita Nolsø

Kostnaður: 4.100 kr. 

 Læs mere: Årets Sommer-Retreat Færøerne

Nær

03/08/2021 19:30 - 07/08/2021 14:00(GMT+01:00)

Hvar

Pershús, Elduvík

Elduvík, Eysturoy, Færøerne

Other Events

Get Directions