Retreat ved Vesterhavet

Forside/Retreat ved Vesterhavet

Retreat ved Vesterhavet

frí28mei(mei 28)10:00sun30(mei 30)16:00Retreat ved Vesterhavet

Øster Løkke

Útgreining

3 skønne maj retreatdage på Øster Løkke ved Vesterhavet: Stilhed, fordybelse, undervisning, krop… gåture ved Vesterhavets store klitter og strande.

Vi har valgt Øster Løkke sidst i maj måned – denne smukke firlængede strandgård ved Vesterhavet er et sted, som vi føler særlig relation til, og hvor Henrik før har afholdt en række kurser og træningsdage.

Nå vejret tillader det, laver vi en del af vores træning ude i naturen omkring.

Østerløkke ligger lige ved Vesterhavet og gården er velindrettet med værelser med eget bad og toilet.

 

Praktisk info

Tid: 28.- 30. maj 2021

Sted: Øster Løkke, Danmark

Tilmelding: info@vaksa.fo
Undirvisere: Henrik Krag og Birita Nolsø

Medbring gerne egnet tøj til bevægelse og ture, sengetøj, håndklæde og evt. tæppe/pude til undervisningen. I kan leje sengetøj til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt på Østerløkke.

Sted: Øster Løkke, Løkkevej 4, Trans, 7620 Lemvig

DETTE RETREAT ER FULDBOOKET.

Har det interesse, er du velkommen at sende os en mail på info@vaksa.fo

 

 

Om os

I mere end 35 år har forfatter og filosof Henrik Krag undervist i meditation, dybdepsykologi og selvudvikling. Han har gennem årene givet coaching til tusindvis af klienter og hundredvis af par. Henrik er desuden forfatter til bøgerne: “overLEV i parforholdet” og “Selvudvikling for det hele menneske, fra men til og”.

I 2012 mødte Henrik sin nuværende partner og ejer af Vaksa.fo Birita Nolsø fra Færøerne. De har siden været i en dyb tantrisk proces og haft et tæt samarbejde. I 2018 udgav Henrik og Birita bogen 5 HJERTEFØLELSER

I december 2020 udgav Birita sin første bog “Fluffy“, om mentaltræning på færøsk.

Birita og Henrik er begge knyttet til Vækstcenteret i Nørre Snede, som er et center for selvudvikling og meditation i Danmark. Begge modtager kontinuerlig og regelmæssig undervisning af Jes Bertelsen, som er leder og stifter af Vækstcenteret. Henrik var sammen med Jes og en håndfuld andre med til at starte og bygge Vækstcenteret helt tilbage i 80’erne.

Birita Nolsø har igennem 30 år undervist på forskellig vis i dans, krop og andre former for fysisk træning. De sidste 10 årene har hovedfokus været på balance, yin-fordybelse, natur-yoga og bevidsthed.  Siden 2011 har Birita i flere omgange været herboende på Vækstcenteret i Nørre Snede og har i hele perioden modtaget jævnlig undervisning fra Jes Bertelsen.

Nær

28 (Fríggjadag) 10:00 - 30 (Sunnudag) 16:00

Hvar

Øster Løkke Trans