Ø-Retreat på Færøerne

Forside/Ø-Retreat på Færøerne

Ø-Retreat på Færøerne

frí10mei(mei 10)19:00sun12(mei 12)16:00Ø-Retreat på Færøerne

Útgreining

Ø-RETREAT PÅ FÆRØERNE 10.-12. maj 24

 

Dette ø-retreat er åbent for alle der har lyst til at afprøve en let retreatform  i trygge omgivelser og i et erfarent undervisningsmiljø.

Velkommen til et mini-retreat med undervisningsdybde, meditation, nydelse, og ro. En hel weekend til fordybelse og træning.  

På dette kursus forener vi den smukke vilde natur, nærværsyoga og energetisk bevægelse med empatisk meditativ træning på den smukke ø Nólsoy på Færøerne. 

 

Du er i trygge og erfarne hænder. Vi har mere end 15 års retreaterfaring på Færøerne og undervisningen har rødder i mere end 35 års undervisningserfaring i meditation, mindfulness og dybdepsykologi.

Vi starter vores ø-retreat fredag aften kl. 19:00. Undervisere er Henrik Krag og Birita Nolsø. Undervisningen foregår på dansk, Birita taler selvfølgelig også færøsk. Retreatet slutter søndag kl. 16:00.

Erfaringer i mindfulness, yoga, meditation el.lign er en fordel, dog ingen forudsætning. Dette ø-retreat er åbent for dig, der har lyst og åbenhed til at afprøve retreatformen i en let og tryg udgave, samt nyde den smukke vilde natur på Færøerne.

Indholdet minder om vores årlige Sommer Retreat på Færøerne, bare i en kortere weekendform.

Retreatet starter fredag aften kl. 19:00 med kort meditation (ca 10 min) og en intro til retreat. Lør- og søndag starter med fælles energi-bevægelse og træning med Birita. Så er der morgenmad, meditation og undervisning/træning med Henrik og Birita.  Om eftermiddagen laver vi bl.a meditativ træning og fordybelse i naturen. Der bliver også tid til hvile og stilhed. Om aften er der igen tiltag og undervisning til kl. 22:00.

Der er også drømmeanalyse med Henrik, der har  har +20 års undervisningserfaring i drømmepsykologi. Alle bevægelse- og energitræning er med Birita, der har +30 års undervisningserfaring i bevægelse og fysisk træning. Vi kommer også til at bruge lidt tid på yogamåtten med særlige energi-øvelser.

 

Frist for tilmelding samt betaling er 1. februar 2024

OBS! Transporten til og fra Nólsoy er ikke inkluderet. Der flere afgange fra Torshavn med færgen ud til øen. Færgebilletten koster 40 kr t/r og du kan se ruteplanen her. Kommer du fra udlandet er der flere daglige flyafgange fra Danmark til Vagar lufthavn med SAS og Atlantic Airways.  Det er også flyve direkte til Færøerne fra andre lande, bl.a. Island og Norge. Turen fra lufthavnen til Torshavn tager ca en time. Der er både flybus – se dog tider og mulighed for airport shuttle. Ønsker du at sejle, kan du tage færgen Norrøna fra Hirtshals i Danmark eller Seyðisfjørður på Island, se mere på Smyril Line’s hjemmeside her

Staður: Látrið, Nólsoy
Tilmelding: info@vaksa.fo
Undirvísari: Birita Nolsø og Henrik Krag. Les meira um undirvísararnar her

Retreatpris: 3.630 kr. inkluderet fult kursus, undervisning, måltider og enkelt overnatning i omkringliggende huse.  Ønskes der eneværelse vil der være et ekstra tillæg på prisen. Vi prøver altid at fordele alle deltagere efter bedste evne.

Læs mere om Ø-RETREAT her (pdf kommer…)

Nær

10 (Fríggjadag) 19:00 - 12 (Sunnudag) 16:00